Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşan klozet görmek

Rüyada taşan klozet görmek

Rüyada taşan klozet görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, bilincin artacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kişinin malını kaybedebileceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşan klozet gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kendi kararlarınızı bizzat kendiniz vermelisiniz.

Rüyada taşmış klozet görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada klozet taşı görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada taşan klozet görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, darlanacağına işaret eder.

Rüyada klozet taşması görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada mutfakta klozet görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına alamet eder.

Rüyada klozet temizlemek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, ileriye gideceğine rivayet eder.

Rüyada klozette balık görmek birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, rahat bir hayatı olacağına, aksiliklerin aşılacağına yorulur.

Rüyada klozette oturduğunu görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments