Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada klozete işediğini görmek

Rüyada klozete işediğini görmek

Rüyada klozete işediğini görmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine rivayet eder.

Rüyada klozete işediğini gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz parasal başlıklı haberler neticeye ulaşabilir.

Rüyada klozete işediğini görmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına yorulmaktadır.

Rüyada klozete büyük tuvaletini yapmak verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine delalettir.

Rüyada klozet taşımak sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada klozet taşması görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulur.

Rüyada klozete kaka yapmak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, zaman bulmakta zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada klozete sıçmak borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz klozet görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına işarettir.

Rüyada klozete su dökmek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, ayağının tökezlemeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments