Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki uçlu kılıç görmek

Rüyada iki uçlu kılıç görmek

Rüyada iki uçlu kılıç görmek kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, anne babayla ters düşüleceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sorunlarının da son bulacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine delalettir.

Rüyada iki uçlu kılıç gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya maddi başlıklı konularda duygularınızı açıkça paylaşmanız gerekebilir.

Rüyada iki uçlu kılıç görmek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan kılıç görmek mal ve para sahibi olacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, başarılarının kalıcı olacağına yorulur.

Rüyada altın kılıç bulmak sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada kılıçla elini kesmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kılıçla birini kesmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kılıçla yaralandığını görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, şansının da döneceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keskin kılıç görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine inanılır.

Rüyada altından kılıç görmek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments