Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kese görmek

Rüyada beyaz kese görmek

Rüyada beyaz kese görmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, koyu sohbetler edeceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına inanılır.

Rüyada beyaz kese gördüyseniz:

  • Siz hiçbirşey yapmasanız da olaylar hızlı bir şekilde gelişebilir.

Rüyada beyaz kese görmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada tırnak keseni görmek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına delalettir.

Rüyada ağaç kesen birini görmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, daha fazla gelir elde edeceğine delalet eder.

Rüyada hamamda kese yapmak zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada odun kesen birini görmek kafasındaki sorunları çözeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine alamet eder.

Rüyada altın dolu kese görmek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Rüyada kese yaptığını görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini kesen birini görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments