Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamamda kese yapmak

Rüyada hamamda kese yapmak

Rüyada hamamda kese yapmak hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, strese gireceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada hamamda kese yapmak gördüyseniz:

  • Fazla düşünmeden gerekeni yapmaya çalışırsanız beklediğinizden daha başarılı olacağınızı göreceksiniz.

Rüyada hamamda kese yapmak girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamamda kese yaptırmak kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalet eder.

Rüyada hamam kesesi görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine delalettir.

Rüyada hamam kese görmek refah içinde yaşayacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, mal kaybına uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kese yapmak işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, borçlarının azalacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka birine kese yapmak dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, karanlığın biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasına kese yapmak altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine kese yapmak malından ve parasından kaybedeceğine, kötülüklerden uzak kalacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments