Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak keseni görmek

Rüyada tırnak keseni görmek

Rüyada tırnak keseni görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada tırnak keseni gördüyseniz:

  • İşle, sağlıkla veya duygusal bir konuyla ilgili bazı durumları lehinize çevirebilir pozisyondasınız.

Rüyada tırnak keseni görmek önünün açık olacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada tırnak kesen birini görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, yaşam tecrübesi edineceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine rivayet eder.

Rüyada safra kesesi ameliyatı olmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, ününün çoğalacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada kese yaptığını görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine tabir olunur.

Rüyada gebelik kesesi görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, daha çok kazanç elde edeceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kese altın görmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada banyo kese görmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine delalet eder.

Rüyada kına kesesi görmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, gelirinin eksileceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments