Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kesen birini görmek

Rüyada kendini kesen birini görmek

Rüyada kendini kesen birini görmek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, çok iyi şeylere, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini kesen birini gördüyseniz:

  • Ticaret, hukuk, halkla ilişkiler, medya ya da yabancılarla ilişkiler başlıklı konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada kırmızı kese görmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada gebelik kesesi görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücuda kese yapmak ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada kolunu kesen birini görmek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine inanılır.

Rüyada kese yaptırmak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine delalettir.

Rüyada hamilelik kesesi görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada banyoda kese yapmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, işlerinin düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kese altın görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments