Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odun kesen birini görmek

Rüyada odun kesen birini görmek

Rüyada odun kesen birini görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada odun kesen birini gördüyseniz:

  • Bir erkekseniz, erkeklerle yapılacak olan gurup aktivitelerine açıksınız.

Rüyada odun kesen birini görmek hanesine huzurun dolacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine yorulur.

Rüyada bir kese altın almak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine işaret etmektedir.

Rüyada banyo kesesi almak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada hamilelik kesesi görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek kesesi görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kese görmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada başkasına kese yapmak keyfinden ve neşesinden olacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, ister istemez başının belaya gireceğine rivayet eder.

Rüyada altın dolu kese görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments