Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek yediğini görmek

Rüyada kelebek yediğini görmek

Rüyada kelebek yediğini görmek büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, hayırlı kararlar verileceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kelebek yediğini gördüyseniz:

  • Hiç birşeyden pişman olmayacaksınız.

Rüyada kelebek yediğini görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada kelebek yemek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kelebek sürüsü görmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçuşan kelebek görmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine işaret eder.

Rüyada renkli kelebekler görmek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, sorunlarının da son bulacağına, hidayete ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde kelebek görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada benekli kelebek görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelebek kovalamak ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, hayatının iplerini eline alacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments