Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ablayı öpmek

Rüyada ablayı öpmek

Rüyada ablayı öpmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ablayı öpmek gördüyseniz:

  • Yakınınız olan yaşlı bir bayan yüzünden bazı sıkıntı veya üzüntüleriniz olabilir.

Rüyada ablayı öpmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kafasının rahat edeceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kendi ablanı görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına alamet eder.

Rüyada ablasının memesini görmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine işarettir.

Rüyada ablasının düğününü görmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, çok kötü günler geçireceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada abla dövmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada abla ve baba görmek kısmetlerin çoğalacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ablaya tokat atmak atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ablasının kaybolduğunu görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, bol kazançlı günler geçireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments