Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile abla görmek

Rüyada hamile abla görmek

Rüyada hamile abla görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile abla gördüyseniz:

  • İnatçı olarak tanımlanabilecek, değişime dirençli durumlar veya problemler esnek ya da pratik bir yaklaşıma cevap verebilir.

Rüyada abla hamile görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Rüyada ablasının hamile olduğunu görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada ablanı hamile görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine delalet eder.

Rüyada bekar ablasını hamile görmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada ablasını hamile görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine işarettir.

Rüyada ablayı hamile görmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ablanın hamile görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına delalettir.

Rüyada ablanın hamile olduğunu öğrenmek kendisine yeni bir iş bulacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments