Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kartal görmek

Rüyada beyaz kartal görmek

Rüyada beyaz kartal görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, amacına ulaşacağına, yol yordam öğretileceğine, yüklü miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kartal gördüyseniz:

  • Çok ya da ağır sorular sormaktan kaçınmayın.

Rüyada siyah beyaz kartal görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, verilen sözlerin tutulacağına inanılır.

Rüyada beyaz başlı kartal görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada beyaz kartal görmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, durulacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına işaret eder.

Rüyada kartalın uçtuğunu görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çift başlı kartal görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına işarettir.

Rüyada kartalın saldırısına uğramak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı kartal görmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde kartal görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments