Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde kartal görmek

Rüyada denizde kartal görmek

Rüyada denizde kartal görmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, hatalarını düzelteceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada denizde kartal gördüyseniz:

  • Yaptığınız bazı şakalar çok fazla ciddiye alınıyor.

Rüyada denizde kartal görmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avlanan kartal görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına delalettir.

Rüyada kartal ve balık görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kartal tarafından kovalanmak maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kartal görmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kartal dövmesi görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada kartal kanadı görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kartal üstünde uçmak kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments