Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kartalın saldırısına uğramak

Rüyada kartalın saldırısına uğramak

Rüyada kartalın saldırısına uğramak alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, duygularının karşılığını alamayacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, maneviyatının çökeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kartalın saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Bozuk yiyecek maddelerine dikkat edin.

Rüyada kartalın saldırısına uğramak enerjisini toplayacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine delalettir.

Rüyada kartal saldırısına uğramak kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine işaret eder.

Rüyada kartal saldırısı görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına işarettir.

Rüyada kurt köpeği saldırısına uğramak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine işarettir.

Rüyada teröristlerin saldırısına uğramak ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslan saldırısına uğramak güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, hayatın yoluna gireceğine, iş hayatının düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada yılanların saldırısına uğramak sıkıntılardan kurtulmaya, daha çok kazanmaya başlayacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada böcek saldırısına uğramak korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, düşman malından yemeye, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments