Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iç çamaşırına kaka yapmak

Rüyada iç çamaşırına kaka yapmak

Rüyada iç çamaşırına kaka yapmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, güzel ameller işleyeceğine, makamının yükseleceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, kendi bildiğini okuyacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iç çamaşırına kaka yapmak gördüyseniz:

  • Sadece diğerlerine faydası olacağı ya da onları mutlu edeceği için bazı konularda anlaşmaya varmanız ya da bağlayıcı sözler vermeniz doğru olmayabilir.

Rüyada iç çamaşırına kaka yapmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına inanılır.

Rüyada iç çamaşırında kaka görmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada çamaşırına kaka yapmak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada iç çamaşırına büyük abdestini yapmak septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına rivayet eder.

Rüyada iç çamaşırına büyük abdest yapmak gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına yorulur.

Rüyada çamaşırda kaka görmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, hayallerinin yıkılacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada kaka çiş yapmak ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kaka yapmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına, arkasından iyi konuşulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments