Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipek gömlek görmek

Rüyada ipek gömlek görmek

Rüyada ipek gömlek görmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada ipek gömlek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veren, tutarsız tavırları olan veya kafası karışık kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada kırmızı ipek gömlek giymek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, sürekli bağırıp çağıracağına işaret etmektedir.

Rüyada ipek gömlek görmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına delalet eder.

Rüyada yeşil ipek gömlek görmek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ipek gömlek görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada ipek havlu görmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, mutluluk ve başarı getireceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ipek etek giymek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada ipek böceği yemek kısmetlerin çoğalacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada ipek bluz görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments