Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve siyah at görmek

Rüyada beyaz ve siyah at görmek

Rüyada beyaz ve siyah at görmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına işarettir.

Rüyada beyaz ve siyah at gördüyseniz:

  • Olayları öfkelenerek çözemezsiniz.

Rüyada beyaz siyah at görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, inancının zayıflayacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada siyah beyaz at görmek ailesinin de büyük olacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada beyaz ve siyah at görmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına işarettir.

Rüyada siyah ve beyaz at görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, ün sahibi birisi olunacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz at ve siyah at görmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah yarış atı görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine inanılır.

Rüyada ölü siyah at görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada evin içinde siyah at görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, kalabalık günler geçirileceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments