Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz at ve yavrusunu görmek

Rüyada beyaz at ve yavrusunu görmek

Rüyada beyaz at ve yavrusunu görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, istediği gibi yaşayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine inanılır.

Rüyada beyaz at ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Yer değişikliği gerekebilir.

Rüyada beyaz at yavrusu görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz yavru at görmek mutluluk ve huzur elde edeceğine, birçok ortaklık kurulacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına işaret eder.

Rüyada beyaz at ve yavrusunu görmek borç ödemeye, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru beyaz at görmek işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına inanılır.

Rüyada at yavrusu görmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine delalettir.

Rüyada at ve at yavrusu görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı at yavrusu görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, borcunun kalmayacağına, saygısını toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah at yavrusu görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments