Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı ve beyaz gül almak

Rüyada kırmızı ve beyaz gül almak

Rüyada kırmızı ve beyaz gül almak hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı ve beyaz gül almak gördüyseniz:

  • Bir girişiminiz veya farklı kişilerle iş birliği içine girmeniz hayatınızda köklü değişikliklere neden olabilir.

Rüyada kırmızı ve beyaz gül almak sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı beyaz gül görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gül ve kırmızı gül görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kırmızı gül görmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı gül ve beyaz gül görmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada beyaz ve kırmızı gül görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elde kırmızı gül görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına yorulur.

Rüyada kırmızı dikenli gül görmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments