Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı gül ve beyaz gül görmek

Rüyada kırmızı gül ve beyaz gül görmek

Rüyada kırmızı gül ve beyaz gül görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, elinin döneceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalettir.

Rüyada kırmızı gül ve beyaz gül gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ya da olaylar göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada beyaz kırmızı gül görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül ve beyaz gül görmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine delalettir.

Rüyada kırmızı beyaz gül görmek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz gül ve kırmızı gül görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı ve beyaz gül almak ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ve kırmızı gül görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı gül vermek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına yorulur.

Rüyada kırmızı ve pembe gül görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments