Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest alınan yeri görmek

Rüyada abdest alınan yeri görmek

Rüyada abdest alınan yeri görmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine alamet eder.

Rüyada abdest alınan yeri gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak kişiler ya da arkadaşların samimiyetsizliği söz konusu olabilir.

Rüyada abdest alınan yeri görmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına yorulur.

Rüyada abdest alınan yer görmek kazançlı adımlar atılacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaşları alınmış görmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, ona şifa olmayacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni alınan ayakkabıyı kaybetmek güç ve kudret sahibi olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşlarının alınmış olduğunu görmek bazı kaynakların tükeneceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, işlerinin gelişme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni alınmış araba görmek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına inanılır.

Rüyada askere alınmamak anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kaş alınmış görmek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments