Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni alınan ayakkabıyı kaybetmek

Rüyada yeni alınan ayakkabıyı kaybetmek

Rüyada yeni alınan ayakkabıyı kaybetmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada yeni alınan ayakkabıyı kaybetmek gördüyseniz:

  • Hatalı kararlar verebilir yanlış adımlar atabilirsiniz.

Rüyada yeni alınan ayakkabıyı kaybetmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni alınan ayakkabı görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni alınmış ayakkabı görmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına yorulur.

Rüyada yeni alınmış kıyafet görmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni alınan ev görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine işaret eder.

Rüyada yeni alınmış çanta görmek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye tabir olunur.

Rüyada yeni alınmış araba görmek çok iyi bir kariyer edineceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada yeni alınmış ev görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, işlerin açılacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments