Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşları alınmış görmek

Rüyada kaşları alınmış görmek

Rüyada kaşları alınmış görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kaşları alınmış gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla iş yapmaya kalkabilir, tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada alınmış kaş görmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kaşını alınmış görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalet eder.

Rüyada kaşları alınmış görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, elindekileri de alıp götüreceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaşı alınmış erkek görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza işaret eder.

Rüyada kaş alınmasını görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşlarını alınmış görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine delalettir.

Rüyada kaş alınmış görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kaşı alınmış görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, maddi gücünün yerine geleceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments