Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gömlekli olmak

Rüyada beyaz gömlekli olmak

Rüyada beyaz gömlekli olmak iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, bol rızık elde edeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına delalettir.

Rüyada beyaz gömlekli olmak gördüyseniz:

  • Dostlarınız yüzünden bazı sorunlarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek çalmak sevgi ve hürmet göreceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, günahlara yorulmaktadır.

Rüyada beyaz gömlekli adam görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek giyen adam görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun beyaz gömlek giydiğini görmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini beyaz gömlekle görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, umutsuz olacağına yorulur.

Rüyada yeni beyaz gömlek görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, kazancını çoğaltacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz gömlek kesmek tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments