Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gömlekler görmek

Rüyada beyaz gömlekler görmek

Rüyada beyaz gömlekler görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, iyi bir patron olacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz gömlekler gördüyseniz:

  • Ani kararlar almaktan veya ani harcamalardan kaçınmalısınız.

Rüyada beyaz gömlek aldığını görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz gömlek adam görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada beyaz gömlek giyen erkek görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine işarettir.

Rüyada mavi beyaz gömlek görmek yeni bir haneye sahip olacağına, bol kazanç elde edileceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına inanılır.

Rüyada kirli beyaz gömlek görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz temiz gömlek görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, işten yana şansının açık olacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada beyaz gömlekli erkek görmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz gömlek dikmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, maddi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments