Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz giysili kadın görmek

Rüyada beyaz giysili kadın görmek

Rüyada beyaz giysili kadın görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz giysili kadın gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz görmelisiniz.

Rüyada beyaz giysili kadın görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın giysisi görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, insanların hayranlığını kazanacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah giysili kadın görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine delalet eder.

Rüyada kadın giysisi giymek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz giysili bebek görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine inanılır.

Rüyada beyaz giysili adam görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına inanılır.

Rüyada beyaz giysili erkek görmek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, rakiplerini alt edeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz yüzlü kadın görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments