Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yüzlü kadın görmek

Rüyada beyaz yüzlü kadın görmek

Rüyada beyaz yüzlü kadın görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yüzlü kadın gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada beyaz yüzlü kadın görmek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü olmayan kadın görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, bir yandan cenaze olacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada güzel kadın yüzü görmek gelirinin azalacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına işarettir.

Rüyada kadının yüzünde kıl görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Rüyada yüzen kadın görmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada çirkin yüzlü kadın görmek planlarının işe yarayacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, kısmetin ve şansın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü lekeli kadın görmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı kadın yüzü görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments