Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli fular görmek

Rüyada renkli fular görmek

Rüyada renkli fular görmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına alamet eder.

Rüyada renkli fular gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler söylenenleri eksiksiz yerine getirme kon usunda sıkıntı yaşamıyor olabilir.

Rüyada renkli fularlar görmek eşlerin boşanacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada renkli fular görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ipek fular görmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil fular görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine delalet eder.

Rüyada pembe fular görmek çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada beyaz fular görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı fular görmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine işarettir.

Rüyada kırmızı fular takmak kişinin kazancının artacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments