Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe fular görmek

Rüyada pembe fular görmek

Rüyada pembe fular görmek büyük bir yenilgi alacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, güzel günler görüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına delalettir.

Rüyada pembe fular gördüyseniz:

  • Genel yaşamınızda girişeceğiniz yeni atılımlarda daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada pembe fular görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına alamet eder.

Rüyada ipek fular görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına işarettir.

Rüyada kırmızı fular takmak borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada renkli fular görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına alamet etmektedir.

Rüyada fular takmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil fular takmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada fular taktığını görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı fular görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments