Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ev yapmak

Rüyada beyaz ev yapmak

Rüyada beyaz ev yapmak aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, hastalıklarını yeneceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, niyetlendiği işlere gireceğine yorulur.

Rüyada beyaz ev yapmak gördüyseniz:

  • Hemen hemen herşeyi dert edip, kendinizi üzme meylindesiniz.

Rüyada beyaz ev yapmak daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, duyguların karşılık bulacağına delalet eder.

Rüyada evi beyaz badana yapmak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına delalettir.

Rüyada beyaz arabayla yolculuk yapmak hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına delalettir.

Rüyada beyaz boya yapmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz büyük abdest yapmak elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz peynir yapmak güç kaybedeceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kaka yapmak sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada duvara beyaz boya yapmak ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, rahatının kaçacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments