Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilini yemek

Rüyada dilini yemek

Rüyada dilini yemek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilini yemek gördüyseniz:

  • Aslında yapılacak çok şey varken, ısrarla aynı düşünceleri savunuyor veya bazı fikirlerinizde ısrarcı oluyor olabilirsiniz.

Rüyada deve dili yemek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada kendi dilini yemek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada dil yemek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine tabir olunur.

Rüyada dana dili yemek daha geniş bir rızık elde edeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun dili yemek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada dil yemek görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına alamet eder.

Rüyada dil balığı yemek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, zor durumların sona ereceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuzu dili yemek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, o kapıyı kapatacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments