Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin beyaz çorap giydiğini görmek

Rüyada birinin beyaz çorap giydiğini görmek

Rüyada birinin beyaz çorap giydiğini görmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, uzun yaşayacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına yorulur.

Rüyada birinin beyaz çorap giydiğini gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi kafanızda tam olarak belirlemeden veya netleştirmeden başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada beyaz külotlu çorap giymek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin beyaz çorap giydiğini görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine yorulur.

Rüyada beyaz muz çorap giymek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah beyaz çorap giymek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına delalet eder.

Rüyada beyaz çorap giydirmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çorap giymek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tül çorap giymek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına işaret eder.

Rüyada bir çocuğa çorap giydirmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments