Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çorap giyen birini görmek

Rüyada beyaz çorap giyen birini görmek

Rüyada beyaz çorap giyen birini görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, kazancı arttıracağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, saadete ereceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çorap giyen birini gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar sağlığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada beyaz çoraplar görmek hem hayatının kurtulacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz yün çorap görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada beyaz çorap giymek yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada beyaz külotlu çorap görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, evliliğinde mutlu olacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada siyah ve beyaz çorap görmek kendisiyle de gururlanacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kirli çorap görmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi beyaz çorap görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, yüksek moral sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada yeni beyaz çorap görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments