Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çoraplar görmek

Rüyada beyaz çoraplar görmek

Rüyada beyaz çoraplar görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, geleceğinizin güzel olacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada beyaz çoraplar gördüyseniz:

  • Evde veya işinizde yapacağınız değişiklikler yaşam tarzınızı geliştirmenize yardım edebilir.

Rüyada mavi beyaz çorap görmek elinin sıkışacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yeni beyaz çorap görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz çorap giyen birini görmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, işlerini yoluna sokacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada beyaz çorap yıkamak dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kirli çorap görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine beyaz çorap görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına yorulur.

Rüyada beyaz çorap giymek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine işarettir.

Rüyada beyaz külotlu çorap giymek bol dua edeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments