Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çarşafta kan görmek

Rüyada beyaz çarşafta kan görmek

Rüyada beyaz çarşafta kan görmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz çarşafta kan gördüyseniz:

  • Çok ümit verici gelişmeler olmasına rağmen tatmin edici sonuçlar alabilmeniz şimdilik biraz zor olabilir.

Rüyada beyaz çarşafta kan görmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatak çarşafında kan görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına işarettir.

Rüyada çarşafta kan lekesi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yatak çarşafı görmek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada yıkanmış beyaz çarşaf görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına delalet eder.

Rüyada beyaz çarşafa sarılmak sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işarettir.

Rüyada üzerine beyaz çarşaf örtmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çarşaf ütülemek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments