Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz kenarında ahşap ev görmek

Rüyada deniz kenarında ahşap ev görmek

Rüyada deniz kenarında ahşap ev görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, çalışmaları kötüleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında ahşap ev gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelediğiniz doktorla randevunuzu da artık geciktirmeyin.

Rüyada deniz kenarında ahşap ev görmek kafasını rahatlatacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada ahşaptan ev yapmak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, bolluk içinde yaşamaya, emellere ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada ahşap eve taşınmak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada ahşap köy evi görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ahşap ev görmek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada iki katlı ahşap ev görmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, para kazanmaya yorulur.

Rüyada eski ahşap ev görmek güveninin artacağına, eline para geçeceğine, insanların takdirini kazanacağına rivayet eder.

Rüyada ahşap bir eve girmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments