Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çerçeve değiştirmek

Rüyada çerçeve değiştirmek

Rüyada çerçeve değiştirmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, prestij sahibi olunacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine inanılır.

Rüyada çerçeve değiştirmek gördüyseniz:

  • Hangi konuların nasıl ilerleyeceği konusunda kafanızda net fikirleriniz oluşabilir ya da var.

Rüyada çerçeve değiştirmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, rahatın kaçacağına, rahatının bozulacağına delalet eder.

Rüyada çerçeve bal görmek kendi işinin başına geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine inanılır.

Rüyada çerçeveli altın görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çerçeve yapmak onları tebrik edeceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret eder.

Rüyada pencere çerçeve görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, neşeli zamanların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çerçevenin kırıldığını görmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümüş çerçeve görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, onu borçtan kurtaracağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments