Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdest yapmak ve yıkamak

Rüyada büyük abdest yapmak ve yıkamak

Rüyada büyük abdest yapmak ve yıkamak şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada büyük abdest yapmak ve yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı plan, program ya da sözleşmeler düşünüldüğü kadar cazip ya da tam olmayabilir.

Rüyada büyük abdest yapmak ve yıkamak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük abdest yıkamak kazançta zarar edeceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük abdestini yıkamak yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada klozete büyük abdest yapmak güzel günlerin geleceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağızdan büyük abdest yapmak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yürürken büyük abdestini yapmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına yorulur.

Rüyada açık alanda büyük abdest yapmak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada üstüne büyük abdest yapmak sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments