Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç boya yapmak

Rüyada saç boya yapmak

Rüyada saç boya yapmak sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada saç boya yapmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek sorunlar hakkında hazırlıklı olmanızda fayda var.

Rüyada saç boya yapmak kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada saça boya yapmak husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına işarettir.

Rüyada eve boya yapmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı boya yapmak her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine inanılır.

Rüyada evi boya yapmak müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına yorulur.

Rüyada kırmızı boya yapmak uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe boya yapmak eşler arasına kara kedi gireceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, ikinci bir şans vereceğine delalettir.

Rüyada beyaz yağlı boya yapmak yanlış işlere girileceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments