Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bir şey içmek

Rüyada beyaz bir şey içmek

Rüyada beyaz bir şey içmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, maddi imkânlarının azalacağına işaret eder.

Rüyada beyaz bir şey içmek gördüyseniz:

  • Yani ev hayatınızda ummadığınız değişiklikler olabilir.

Rüyada beyaz bir şey içmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı bir şey içmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada acı bir şey içmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarhoşluk veren şeyler içmek anne baba duası alınacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, nitelik ve farklılık geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüden bir şey içmek yüksek makamlara geleceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz bir şey kusmak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz bir şey yemek rakiplerin üzüleceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz bir şey almak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments