Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bir şey almak

Rüyada beyaz bir şey almak

Rüyada beyaz bir şey almak zenginliğe sahip olunacağına, kötü yönde hareket edeceğine, canının derdine düşeceğine, istediği başarıyı göstereceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz bir şey almak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çekinmeden ortaya koyabilirseniz, son derece başarılı olabilirsiniz.

Rüyada beyaz renkli şeyler görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz bir şey içmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz şeyler görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada beyaz bir şey yemek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, sevdiği birini kırmaya yorulmaktadır.

Rüyada beyaz bir şey görmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz bir şey almak iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bir şey kusmak kazancının epey düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde bir şey görmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazancın daha da arttırılacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments