Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz renkli şeyler görmek

Rüyada beyaz renkli şeyler görmek

Rüyada beyaz renkli şeyler görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine alamet eder.

Rüyada beyaz renkli şeyler gördüyseniz:

  • Ufukta aşk veya sosyal açıdan tatmin edici ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz renkli şeyler görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, engellerin ortadan kalkacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına delalettir.

Rüyada yeşil renkli bir şey görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, alışveriş yapacağına delalettir.

Rüyada renkli şeyler görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına işarettir.

Rüyada mavi renkte bir şey görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renkli şeyler görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz bir şey yemek kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bir şey almak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz şeyler görmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, kazanılan paranın artacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments