Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz örtülü bayan görmek

Rüyada beyaz örtülü bayan görmek

Rüyada beyaz örtülü bayan görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, diplomalı kimse olacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, hayatının afiyette geçeceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada beyaz örtülü bayan gördüyseniz:

  • Veya duygularınızı benliğinizden ayırmakta güçlük çekebilirsiniz.

Rüyada beyaz örtülü bayan görmek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yatak örtüsü görmek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz örtü takmak çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada beyaz örtüye sarılmak hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz yatak örtü görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına alamet eder.

Rüyada üzerinde beyaz örtü görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına alamet eder.

Rüyada masaya beyaz örtü görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz örtüyle namaz kılmak sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments