Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bir kapı açmak

Rüyada beyaz bir kapı açmak

Rüyada beyaz bir kapı açmak yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, ana baba duası alınacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz bir kapı açmak gördüyseniz:

  • Evde ihtilaflar gözüküyor.

Rüyada beyaz bir kapı açmak kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, makamının artacağına işarettir.

Rüyada çok kapı açmak oldukça uzun bir yolculuğa, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada kendi evinin kapısını açmak girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya işaret etmektedir.

Rüyada bir evin kapısını açmak bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada kapıyı anahtarla açmak elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, mutluluğundan olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada banyo kapısını açmak geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına alamet etmektedir.

Rüyada çelik kapı açmak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına delalettir.

Rüyada cam kapı açmak hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments