Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kapı açmak

Rüyada çok kapı açmak

Rüyada çok kapı açmak aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, yeni bir ortama girileceğine, düze çıkacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada çok kapı açmak gördüyseniz:

  • Kimsenin sizden fayda sağlamasına ya da halk arasındaki tabiriyle sizi çantada keklik görmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada caminin kapısını açmak çevreye karşı itibarın artacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cennet kapısını açmak elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada anahtar kapı açmak daha fazla mal sahibi olacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine alamet eder.

Rüyada evin kapısını anahtarla açmak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine alamet eder.

Rüyada demir kapıyı anahtarla açmak içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada banyo kapısını açmak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, kötü işlere girmeyeceğine işaret eder.

Rüyada camii kapısını açmak uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı kilidini açmak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, işinde çok ilerleyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments