Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı anahtarla açmak

Rüyada kapıyı anahtarla açmak

Rüyada kapıyı anahtarla açmak elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, zarar etmeyeceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, oğlu evli ise boşanacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada kapıyı anahtarla açmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşamınızı da renklendirebilir.

Rüyada kapıyı anahtarla açmak sorunların çözüleceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada anahtar kapı açmak dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada anahtarsız kapı açmak rakiplerine büyük fark atacağına, malvarlığının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada büyük anahtarla kapı açmak ferahlığa çıkacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık anahtarla kapı açmak sermayesinin harcandığına değeceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına yorulur.

Rüyada demir kapıyı anahtarla açmak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada evin kapısını anahtarla açmak tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, neşeli bir hayat süreceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments