Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bez ayakkabı görmek

Rüyada beyaz bez ayakkabı görmek

Rüyada beyaz bez ayakkabı görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, spor yapmaya başlanılacağına, kazanç ve kar getireceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz bez ayakkabı gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunmazsanız istediğiniz sonuçlar gerçekleşmeyebilir.

Rüyada beyaz bez ayakkabı görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz bez parçası görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz bez ütülemek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, attığı adımların boşa çıkacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına delalettir.

Rüyada beyaz bez kesmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz namaz bezi görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz sargı bezi görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, malının artmasını sağlayacağına, aile hayatının kötüye gideceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz sofra bezi görmek hasta ise iyileşeceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada beyaz bir bez görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments