Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz namaz bezi görmek

Rüyada beyaz namaz bezi görmek

Rüyada beyaz namaz bezi görmek iyi geçineceğine, ibadete ağırlık verileceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, huzurlu günler geçirileceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz namaz bezi gördüyseniz:

  • Olayları etraflıca bir kez daha düşünüp ertelemek isteyebilirsiniz.

Rüyada beyaz namaz bezi görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada namaz bezi görmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada beyaz bez kesmek kar elde edileceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz bez parçası görmek muradına ereceğine, belalardan korunacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına inanılır.

Rüyada beyaz sofra bezi görmek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz bir bez görmek işbirliği içinde olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada beyaz bez görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, işlerinin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz bez ayakkabı görmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments