Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bez ütülemek

Rüyada beyaz bez ütülemek

Rüyada beyaz bez ütülemek rahata ereceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, keyfinin kaçacağına, kasasının ağırlaşacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz bez ütülemek gördüyseniz:

  • En azından, ilerlemek veya başarı elde etmek istediğiniz konularda kendinize güveniyor gibi yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada beyaz bez ütülemek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine yorulur.

Rüyada beyaz gömlek ütülemek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına inanılır.

Rüyada beyaz pantolon ütülemek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çarşaf ütülemek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gömlek ütülemek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada başörtü ütülemek günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil elbise ütülemek yanlış kişilere denk geleceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine yorulur.

Rüyada para ütülemek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, de rahatının yerine geleceğine, kötü günlerinin biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments