Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz balkon görmek

Rüyada beyaz balkon görmek

Rüyada beyaz balkon görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz balkon gördüyseniz:

  • Sizden yaşca büyük kişiler nedeniyle daha fazla görev ya da sorumluluk almanız gerekebilir.

Rüyada balkonda beyaz köpek görmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına inanılır.

Rüyada beyaz balkon görmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkonda toprak görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada balkonda fare görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına tabir olunur.

Rüyada balkondan birine bakmak planlarının işe yarayacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin balkonunun yıkıldığını görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişiye hep umut olacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir balkonda olmak çok rahat bir şekilde çalışacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada yüksek balkonda olmak gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments